Få hjælp til begravelse i Kongerslev

Ring på: 30 32 62 01

Bedemand i Kongerslev

Find Begravelse Til Fast Pris i Kongerslev

Danmarksgade 3

9293 Kongerslev
Tlf.: 30 32 62 01

Se også vores udstillinger med gravsten her

Begravelse Til Fast Pris står til rådighed hele døgnet, når du skal arrangere begravelse i Kongerslev. Vi kan hjælpe uanset om i vælger en kirkelig begravelse i Kongerslev kirke eller en borgerlig begravelse.

Når døden tager en af dine nærmeste, er bedemanden i Kongerslev klar til at hjælpe med alt det praktiske omkring bisættelse og begravelse til fast pris. Det fjerner endnu en bekymring og usikkerhedsfaktor midt i al din sorg.

Vælger du os, sparer du cirka mellem 4000 – 8000 kr.

Tit oplever vi, at det først for alvor er, når de efterladte står i vores begravelsesforretning i Kongerslev, at det for alvor går op for dem, at de har mistet én, som har betydet meget for dem.

For døden bliver for alvor nærværende, når først du skal til at tage stilling til alt det praktiske omkring kiste, urne, kirke, gravsted og blomster til ceremonien og kisten. Så ved du, det er alvor.

Størst er din udfordring, hvis afdøde ikke har efterladt nogle instruktioner eller ønsker omkring deres sidste rejse. Så bliver det ekstra svært at træffe dine valg. For ingen ønsker at træffe valg, som deres kære ikke ville have billiget.

Få hjælp til alt det praktiske hos bedemanden i Kongerslev

I vores bedemandsforretning i Kongerslev kan vi hjælpe dig med alt det praktiske lige fra at anmelde dødsfaldet og klare alt papirarbejdet til det offentlige og til at indhente eventuelt begravelseshjælp fra det offentlige eller afdødes fagforening.

Vi hjælper naturligvis også med både praktikken og alle de svære valg forud for og efter begravelsen eller bisættelsen. Har afdøde ikke efterladt egne ønsker, kan vi tit hjælpe dig på ret vej blot ud fra det, du fortæller os om vedkommende.

For gennem tiden har vi begravet folk med alle mulige overbevisninger om livet og døden, og selv meget utraditionelle ønsker til deres sidste rejse.

Begravelse til fast pris

Hvor mange bedemænd vælger enten slet ikke nævner priser, eller eventuelt blot siger dem i forbindelse med de forskellige valgmuligheder, har vi valgt en hel anden tilgang til prissætningen af en begravelse eller bisættelse.

Fast pris på begravelse i Kongerslev til blot 10.500 kr.

Hos os kan du nemlig vælge mellem 3 forskellige begravelsespakker til hver deres faste pris. Så ved du præcis, hvad det hele kommer til at koste – og hvad der er med i prisen. Det eneste, der kan komme en efterregning på, er eventuel kørsel udover det antal kilometer, der er inkluderet i den pakke, du vælger.

Det giver dig en bekymring mindre at forholde dig til i en svær tid. Så vælg bedemanden i Kongerslev.

Ring trygt til os på:

Tlf.: 30 32 62 01

Åbningstider: 07:00 - 24:00 Hver dag, weekender & helligdage