Få hjælp til begravelse i Aggersund

Ring på: 30 32 62 01

Bedemand i Aggersund

Find begravelse til fast pris i Aggersund

Aarsvej 5, Aggersund

9670 Løgstør
Tlf.: 30 32 62 01

Se også vores udstillinger med gravsten her

Skal du have hjælp til det praktiske omkring begravelsen eller bisættelsen af et nært familiemedlem, har bedemanden i Løgstør altid åbent – uanset hvornår på døgnet, der er brug for os. Vi kan stå for alt lige fra papirarbejdet til det offentlige og til selve begravelsesceremonien og eventuel efterfølgende kremering. Endda til fast pris.

Vælger du os, sparer du cirka mellem 4000 – 8000 kr.

Ingen kan forberede sig på, hvor voldsomt sorgen rammer, den dag et nært familiemedlem dør. Tit er det værste – og der hvor det for alvor går op for én, at ens kære er væk for altid – når du står i vores bedemandsforretning i Løgstør, og skal tage stilling til alt det praktiske omkring kiste, urne, gravsted og selve ceremonien eller mindehøjtideligheden.

Ekstra svært bliver det, hvis afdøde ikke har efterladt sig en sidste vilje på det punkt. Så står du selv med alle de svære valg. For ingen ønsker at sende sine nærmeste på en sidste færd som strider mod deres ønsker og overbevisning.

Få styr alt det praktiske med hjælp fra bedemanden i Aggersund

I vores bedemandsforretning i Aggersund er vi altid klar til at hjælpe dig med alt det praktiske omkring et dødsfald – også uden for normal åbningstid.

Vi kan hjælpe med alt lige fra at anmelde dødsfaldet og udfylde alle nødvendige formularer til det offentlige. Og til at stå for alt det praktiske med at få booket kirke, præst og blomster til afskedsceremonien, lige som vi kan stå for kremeringen og klæde dig på til mødet i skifteretten.

Vi har mange års erfaringer med begravelser af folk med alle overbevisninger og meninger om både livet og døden. Derfor kan vi oftest hjælpe dig til at træffe det helt rigtige valg, blot vi får lidt at vide om afdøde.

Begravelse til fast pris

Hos andre bedemænd er prisen det, som du sikkert helst ikke vil tale om. For der skal ikke mangle noget, når et nært familiemedlem skal følges herfra. Det giver en usikkerhed omkring begravelsen eller bisættelsen, som ikke kan undgå at spøge i baghovedet – hvor der ellers er nok af tanker, som rumsterer rundt efter et dødsfald.

Hos bedemanden i Aggersund kan du vælge mellem 3 forskellige begravelsespakker til fast pris. Så ved du nøjagtigt, hvad der er med i prisen, og får en meget bedre fornemmelse for, hvordan det hele kommer til at forløbe.

Få Begravelse Til Fast Pris til kun 10.500 kr.

Så vil du have en bekymring mindre midt i en svær tid, vælger du en begravelse eller bisættelse til fast pris hos bedemanden i Aggersund.

Ring trygt til os på:

Tlf.: 30 32 62 01