Få hjælp til begravelse i Støvring

Ring på: 30 32 62 01

Bedemand i Støvring

Find Begravelse Til Fast Pris i Støvring

Øster Allé 2
9530 Støvring
Tlf.: 30 32 62 01

Se også vores udstillinger med gravsten her

Bedemanden i Støvring har altid åben, når du har brug for hjælp til alt det praktiske omkring et dødsfald i den nærmeste familie. Vi hjælper dig med alle de uvante opgaver og svære valg, som der skal tages stilling til, når et nært familiemedlem skal begraves eller bisættes i eller omkring Støvring. Vi tilbyder begravelse til fast pris, så du får en bekymring mindre at tænke på i en hård og sorgfuld tid.

Vælger du os, sparer du cirka mellem 4000 – 8000 kr.

For de fleste bliver døden for alvor først håndgribelig, når de står i vores begravelsesforretning i Støvring og skal til at foretage de svære valg af kiste, urne, gravsted, og hvad der ellers er behov for, når et nært familiemedlem skal ud på deres sidste rejse.

Endnu sværere bliver valgene, hvis afdøde ikke har efterladt sig en sidste vilje omkring, hvordan de gerne vil herfra. For ingen ønsker at sende deres nærmeste afsted på en måde, som de ikke selv havde ønsket sig.

Få hjælp hos bedemanden i Støvring

Men heldigvis behøver du ikke stå alene med alle de svære og måske helt ukendte valg, hvis du vælger vores bedemandsforretning i Støvring. Vi har stået for den sidste færd for masser af lokale i området, og begravet og bisat folk med mange forskellige holdninger og meninger til både livet og døden. Derfor kan vi tit hjælpe dig til at træffe det helt rigtige valg blot ud fra det, du fortæller om vedkommende.

Vi tager os også af alle de praktiske opgaver, som de færreste kender til, før den dag de står med et afdødt familiemedlem. F.eks. skal der udfyldes en masse formularer omkring dødsfaldet, og der venter også et møde i skifteretten, som vi kan klæde dig på til.

Begravelse eller bisættelse til fast pris

Alt har en pris. Også en begravelse eller bisættelse. Det kan være ekstra svært at forholde sig til, når du nu gerne vil give dit nære familiemedlem den bedste og mest respektfulde ceremoni. For hos de fleste bedemænd er alle dine valg forbundet med omkostninger.

Begravelse priser fra kun 7.500 kr.

Men sådan er det ikke hos os. Her kan du vælge mellem tre forskellige begravelsespakker til fast pris. Så ved du præcis, hvad du får med i prisen. Og får en god ide om, hvordan det hele kommer til at foregå.

Den eneste ubekendte er kørslen. For skal vi køre længere end de kilometer, der er inkluderet i pakkeprisen, kommer der en lille efterregning. Til gengæld er der ikke andet rent prismæssigt, du skal forholde dig til.

Så vil du give dine nærmeste den bedste og mest respektfulde begravelse eller bisættelse i Støvring, skal du vælge en af vores tre begravelsespakker til fast pris.

Ring trygt til os på:

Tlf.: 30 32 62 01

Åbningstider: 07:00 - 24:00 Hver dag, weekender & helligdage