Få hjælp til begravelse i Hobro

Ring på: 30 32 62 01

Bedemand i Hobro

Find Begravelse Til Fast Pris i Hobro

Brogade 61
9500 Hobro
Tlf.: 30 32 62 01

Se også vores udstillinger med gravsten her

Bedemanden i Hobro kan hjælpe dig med alt det praktiske omkring at få bisat eller begravet et nært, skattet familiemedlem. Det giver dig flere kræfter til at bearbejde sorgen, og fjerner en masse uvante opgaver fra din opgaveliste i en svær stund. Og sikrer den bedste afsked og sidste rejse for afdøde til en fast pris.

Vælger du os, sparer du cirka mellem 4000 – 8000 kr.

Ingen lærer at tackle døden, når den rammer en af de nærmeste. Sorgen fylder det hele, og selv helt almindelige hverdagsopgaver kan synes umulige at finde kræfter og koncentration til.

Derfor er det godt at kunne få hjælp af god og pligtopfyldende bedemand i Hobro, som kan hjælpe dig med alt det praktiske, uden at du skal spekulere over, hvad det ender med at koste. For hos bedemanden i Hobro ligger prisen fast, uanset om der er tale om en begravelse eller bisættelse.

Lad bedemanden i Hobro bistå dig i den svære tid

Døden bliver for alvor håndgribelig og ekstra nærværende, når du først står hos bedemanden, og skal til at vælge kiste, urne og alt det andet praktiske, som der skal tages stilling til.

Har afdøde ikke efterladt sig en sidste vilje om, hvordan det hele skal foregå, hviler der et ekstra stort ansvar på dig. For så er det op til dig at vælge så godt som muligt for afdøde, så de får en sidste afsked med respekt for det, som de stod for.

Uanset om i skal afholde begravelse i Hobro kirke eller en borgerlig begravelse, kan vi hjælpe med alle de praktisk detaljer.

Ring til os på 30 32 62 01, så tager vi en snak om den bedste løsning for jer.

Her kan bedemanden tit hjælpe dig med at vælge rigtigt. For gennem tiden har vi begravet og bisat mange forskellige mennesker med hver deres baggrund, observans og overbevisning. Så derfor har vi tit nogle erfaringer, som kan hjælpe dig sikkert i mål med de mange valg.

Dermed er du sikker på, at du kan give dit nære familiemedlem den bedste og mest respektfulde sidste færd.

Vælg mellem tre forskellige begravelsespakker

Vælger du en begravelse til fast pris, er du sikker på, at der ikke kommer nogle uventede ekstraudgifter. Udover eventuelt ekstra kørte kilometer.

Du kan vælge mellem tre forskellige begravelsespakker, som indeholder præcis det, der skal til, for at du kan give dit nære familiemedlem den bedste begravelse eller bisættelse.

Så ved du præcis, hvad det er, du får for pengene, og har en god ide om, hvordan det hele kommer til at foregå.

Samtidig er der naturligvis frit valg for, hvilken kirke i og omkring Hobro, ceremonien skal foregå i. Og hvordan selve ceremonien kommer til at forløbe.

Begravelse til fast pris

Så vil du sikre en god og respektfuld afsked med et nært familiemedlem, og have fuldstændig styr på alt omkring begravelsen, skal du vælge en begravelse eller bisættelse med bistand fra bedemanden i Hobro til fast pris. Vi har faste lave priser på begravelse til kun 10.500 kr. Du kan læse meget mere om vores billige priser på begravelse her på siden.

Ring trygt til os på:

Tlf.: 30 32 62 01

Åbningstider: 07:00 - 24:00 Hver dag, weekender & helligdage