Få hjælp til begravelse i Hadsund

Ring på: 30 32 62 01

Bedemand i Hadsund

Find Begravelse Til Fast Pris i Hadsund

Nørregade 5
9560 hadsund
Tlf.: 30 32 62 01

Se også vores udstillinger med gravsten her

Bedemanden i Hadsund står altid klar til at hjælpe dig med alt det praktiske, når et nært familiemedlem skal begraves eller bisættes. Vi tager os af alle de uvante opgaver lige fra at klare alt papirarbejdet til myndighederne og til selve ceremonien og eventuel kremering. Alt sammen til fast pris. Så får du en bekymring mindre midt i en svær tid.

Døden er en anderledes, definitiv størrelse at skulle tackle. For udover at skulle håndtere sorgen og savnet, lander der en lang række opgaver på din opgaveliste, som du måske aldrig har prøvet at skulle udføre før.

Det gælder f.eks. alt det praktiske omkring at få begravet eller bisat vedkommende – samt få foretaget de rigtige valg af både kiste, urne, gravsted og ceremoni, så alting kommer til at foregå sådan, som afdøde havde ønsket sig det.

Endnu værre er det, hvis afdøde ikke har efterladt en sidste vilje omkring deres egne ønsker. Så bliver ansvaret endnu tungere. For alle vil helt give deres kære den mest respektfulde og ærværdige afslutning på livet.

Lad bedemanden i Hadsund bistå dig i den svære tid

Døden bliver for alvor håndgribelig og ekstra nærværende, når du først står hos bedemanden, og skal til at vælge kiste, urne og alt det andet praktiske, som der skal tages stilling til.

Har afdøde ikke efterladt sig en sidste vilje om, hvordan det hele skal foregå, hviler der et ekstra stort ansvar på dig. For så er det op til dig at vælge så godt som muligt for afdøde, så de får en sidste afsked med respekt for det, som de stod for.

Få hjælp fra bedemanden i Hobro til fast pris

Heldigvis behøver du ikke stå alene med alle de svære beslutninger og alle de praktiske og uvante gøremål i forbindelse med en begravelse.

Hos begravelsesforretningen i Hadsund kan vi tage os af alt det praktiske lige fra at udfylde alle papirerne til myndighederne, og stå for planlægningen og afholdelsen af selve ceremonien eller mindehøjtideligheden.

Gennem tiden har vi stået for masser af begravelser og bisættelser i og omkring Hadsund af folk med alle mulige ønsker, overbevisninger og observanser. Så har dit nære familiemedlem ikke efterladt sig nogle ønsker, kan vi tit hjælpe dig med at træffe de rigtige valg ud fra det, du fortæller om vedkommende.

Så er du sikker på, at du kan give ham eller hende den sidste rejse, som de selv ville have ønsket sig.

Begravelse Til Fast Pris kun 10.500 kr.

Vil du have fuldstændig styr på alt omkring begravelsen eller bisættelsen, har du mulighed for at vælge mellem tre forskellige begravelsespakker til fast pris. Så ved du præcis, hvad der er inkluderet, og præcis hvad det kommer til at koste – lige med undtagelse af eventuelt ekstra kørte kilometer.

Vi tilbyder begravelse til kun 10.500 kr.

Så vil du give dine nærmeste en både respektfuld og ærværdig begravelse eller bisættelse i Hadsund, skal du vælge en af de tre begravelsespakker til fast pris hos bedemandsforretningen i Hadsund.

Ring trygt til os på:

Tlf.: 30 32 62 01

Åbningstider: 07:00 - 24:00 Hver dag, weekender & helligdage