Gravsten

Stenhugger i Nordjylland og Midtjylland - vælg en gravsten her​

Stenhugger i Randers, Aalborg og Hobro

Både Jan og Mads er stenhuggere og kan hjælpe dig med at finde lige den gravsten, som passer til jer.

Find gravsten i flere forskellige byer

Vi har både udendørs og indendørs udstillinger med gravsten og tilbehør i Aalborg, Støvring, Hadsund, Hobro, Randers og Løgstør.

Støvring

Østre Allé 2
9530 Støvring

Hadsund

Nørregade 5
9560 Hadsund

Hobro

Brogade 61
9500 Hobro

Randers

Mariagervej 24
8900 Randers

Løgstør

Bredgade 66
9670 Løgstør

Aalborg / Nørresundby

Østergade 45
9400 Nørresundby

Sådan vælger du en gravsten

En gravsten er for det meste lavet i granit, og er et varigt minde om et familiemedlem, derfor er det vigtig, at I vælger lige den sten; som passer til jer.

Start med at vælge hvilken størrelse gravsten, der vil passe til gravstedet. Er det et familiegravsted, kan I vælge en stor sten som et familiemindemærke og mindre sidesten med navn på de enkelte familiemedlemmer.

Urnegravsteder har normalt en mindre sten, som kan have enten blank poleret overflade eller ru.

Det er også muligt at få en plænesten, som er fladere og beregnet til at ligge ned.

Vælg farve på jeres gravsten og skrifttype

Da gravsten stammer fra naturen, kan farverne variere meget, lige fra lys grå til rød og helt sort. Stenen kan have fin og næsten ensfarvet struktur eller marmoreret mønster i skarp kontrast.

Det er pænest, hvis teksten på en gravsten står i god kontrast til stenens farve, så en lys sten bør have en mørk tekst og omvendt.

Dekorationer

Flere af vore gravsten har dekorationer, og I kan også få lavet jeres egne. Vi kan hugge et symbol ind i gravstenen eller tilføje dekorationer i form af små figurer, som fugle i sten eller metal. Kontakt et af vores stenhuggerier og forhør dig om de mange muligheder.

Tilbehør til gravstedet

Større gravsteder kan have fordel af en bænk, som familien kan bruge ved besøg. I kan tilføje blomstervaser hugget i granit, et lille fuglebad eller lysestager til fyrfadslys.

Nogle vælger en simpel sten med et særligt symbol, som har betydning for den afdøde eller familien.  Andre vælger at have en ekstra lille sten med et budskab, hvor stenen kan være udformet som for eksempel en bog eller et hjerte.

Vælger du at få vores tilbud med begravelse til 15.500,- er det inklusiv en gravsten og meget mere.

Læs mere om begravelser her

Mere til gravsten

I kan vælge imellem mange forskellige skrifttyper, tilbehør og dekorationer til jeres gravsten. Leder I efter en special gravsten, så har vi et udvalg af forskellige faconer.

Se skrifttyper til gravsten
Se dekorationer
Se tilbehør til gravsteder
Se special sten

Her hos stenhugger Begravelse Til Fast Pris finder du gravsten priser fra blot 650 kr. og til trods vores billige gravsten, så går vi ikke på kompromis med kvaliteten. Kontakt den nærmeste stenhugger i enten Aalborg, Støvring, Hadsund, Hobro, Randers og Løgstør ovenover og få gode råd og vejledning til valg af gravsten.