Få hjælp til begravelse i Randers

Ring på: 30 32 62 01

Bedemand i Randers

Find Begravelse Til Fast Pris i Randers

Mariagervej 24
8900 Randers

Tlf.: 30 32 62 01

Se også vores udstillinger med gravsten her

Bedemanden i Randers kan hjælpe dig med alt det praktiske omkring begravelse eller bisættelse, når det nært familiemedlem er afgået ved døden. Det gør det nemmere for dig at komme gennem sorgen, og fjerner en masse uvante opgaver fra din opgaveliste. Så kontakt vores bedemandsforretning i Randers. Vi giver dig en fast pris, du kan regne med.

Vælger du os, sparer du cirka mellem 4000 – 8000 kr.

Døden er svær at stå alene med. Særligt når det kommer til alt det praktiske omkring begravelse eller bisættelse. For døden bliver ekstra nærværende og svær at fornægte, når først du står i bedemandsforretningen i Randers, og skal vælge kiste og måske urne, samt hvilke salmer der skal synges i kirken.

Endnu værre er det, hvis afdøde ikke har efterladt sig en sidste vilje omkring begravelsen eller bisættelsen. For der er ingen, som ønsker at begrave sine nærmeste i modstrid med deres overbevisning og ønsker.

Få hjælp hos bedemanden i Randers

Vi du have hjælp til alt det praktiske fra dygtige og erfarne bedemænd i Randers, skal du lægge vejen forbi vores begravelsesforretning på Mariagervej i Randers.

Vi kan klare alt det praktiske lige fra alt papirarbejdet til det offentlige over selve ceremonien og til en eventuel efterfølgende kremering. Samtidig sikrer vores store erfaring, at vi tit kan hjælpe dig til det rigtige valg, hvis afdøde ikke har efterladt sig nogen ønsker til jordefærden. For vi har begravet og bisat folk med stor set alle former for holdninger og observanser.

Derved er du sikket på, at du kan give dit kære familiemedlem en begravelse, som yder den nødvendige respekt og ære, som han eller hun kunne ønske sig.

Begravelse til fast pris

Vil du fjerne al usikkerhed omkring begravelsen eller bisættelsen, kan du vælge mellem en af vores tre fastprispakker. Så ved du præcis, hvad der er inkluderet, og har en god ide om, hvordan det hele kommer til at foregå. Den eneste ekstraudgift du kan komme ud for, er, hvis vi skal køre længere med rustvognen, end der er inkluderet i pakken.

Begravelse Til Fast Pris til kun 10.500 kr.

Derved kan du sikre dig den bedste og mest respektfulde begravelse eller bisættelse i Randers af det familiemedlem, som du skal sende ud på sin sidste rejse.

Ring trygt til os på:

Tlf.: 30 32 62 01

Åbningstider: 07:00 - 24:00 Hver dag, weekender & helligdage