Få hjælp til begravelse i Aalborg

Ring på: 30 32 62 01

Bedemand i Aalborg

Find Begravelse Til Fast Pris i Aalborg

Østergade 45
9400 Nørresundby
Tlf.: 30 32 62 01

Se også vores udstillinger med gravsten her

Bedemanden i Aalborg og Nørresundby kan hjælpe med alle de praktiske gøremål omkring en bisættelse eller begravelse. Det er alt det, som det tit er svært at finde overskud til midt i sorgen efter et nært familiemedlem. Men vælger du vores bedemandsforretning i Aalborg, får du en bekymring mindre at holde styr på. For hos os kan du få begravelse eller bisættelse til fast pris.

Vælger du os, sparer du cirka mellem 4000 – 8000 kr.

For de fleste bliver sorgen og savnet af et nært familiemedlem først for alvor håndgribelig, når de står i vores bedemandsforretning i Aalborg, og skal træffe beslutninger om alt det praktiske omkring kirke, gravsted, kiste og måske også urne.

Endnu sværere bliver det, hvis afdøde ikke har efterladt sig nogle ønsker om, hvad der skulle ske, den dag de skal herfra. For så har du måske kun nogle ganske få pejlemærker at gå efter, når du skal sikre dig, at deres sidste færd kommer til at foregå i tråd med det, som de stod for – og den måde de gerne vil mindes på.

Begravelse i Aalborg og Nørresundby til fast pris

Hos mange andre bedemænd kommer hver eneste valgmulighed med nævnelse af prisen. Det kan være svært at sidde og høre på – eller i det hele taget at tage stilling til – når du skal træffe dine valg midt i sorgen.

Derfor ender prisen oftest med at blive en snigende parameter, du har svævende i baghovedet sammen med alt det andet, du skal have styr på.

Men vælger du vores bedemandsforretning i Aalborg, slipper du dels for at skulle høre på priser, og dels for at skulle gå i uvidenhed om, hvad det hele kommer til at koste.

For hos os kan du vælge mellem 3 forskellige begravelsespakker til fast pris. Den faste pris er blot 10.500 kr. inkl, kiste/urne, kørsel og honorar.

Så ved du, hvad det koster, hvad der er inkluderet i prisen, og nogenlunde hvordan det hele kommer til at foregå.

Så vælg en bedemand i Aalborg til fast pris. Det giver dig en bekymring mindre midt i al sorgen.

Vi kan hjælpe med alt det praktiske

I vores begravelsesforretning i Aalborg kan du få hjælp til alt det praktiske. Lige fra de gøremål som du ikke anede, der skal klares efter et dødsfald og til at få booket tid i kirken og bestilt blomster til ceremonien og kisten.

Samtidig kan du få hjælp til at træffe de helt rigtige valg. Også selv om du ikke har særlig meget at gå efter. For gennem tiden har vi begravet og bisat folk i og omkring Aalborg og Nørresundby med alle overbevisninger og meninger om både livet og døden. Derfor kan vi tit lede dig sikkert frem til det rette valg, blot ud fra hvad du fortæller om afdøde.

Ring trygt til os på:

Tlf.: 30 32 62 01

Åbningstider: 07:00 - 24:00 Hver dag, weekender & helligdage