Få hjælp til begravelse i Viborg

Ring på: 30 32 62 01

Bedemand i Viborg

Find Begravelse Til Fast Pris i Viborg

En bedemand du kan stole på

Oven i det hele ved du, at der også venter en regning på begravelsen. Men når det gælder et kært familiemedlem eller en anden nær slægtning eller vens sidste rejse, er det sjældent noget, der bliver talt om. Derfor kan prisen ende med at blive endnu en ubehagelig overraskelse, som du skal til at forholde dig til.

Vælger du os, sparer du cirka mellem 4000 – 8000 kr.

Den usikkerhedsfaktor slipper du for, hvis du vælger vores bedemandsforretning i Viborg. Vi har nemlig fast pris på alle begravelser og bisættelser.

Vi har tre forskellige pakkeløsninger, du kan vælge imellem. Til hver pakke kan du se helt præcist, hvad du får for pengene.

Derfor ved du på forhånd nøjagtigt, hvad det kommer til at koste – og når først du har valgt en af de 3 pakkeløsninger, kommer der ikke nogen uventede tillæg, gebyrer eller andre beløb til. Undtagen eventuelt kilometertillæg for længere kørsel.

Det giver dig en ting mindre at spekulere på oven i alt det kedelige og triste, du har at slås med.

Begravelsesforretning i Viborg til fast pris

Det er aldrig rart, når et nært familiemedlem dør, og du står for alt det praktiske omkring begravelse og bisættelse. Derfor er det rart at have en erfaren og pligtopfyldende bedemand i Viborg, du kan læne dig op ad i den svære og uvante situation. En bedemand, som tilmed har en fast pris på begravelsen, du kan regne med.

Pris på begravelse kun 10.500 kr. – se vores pakkeløsninger, klik her

Så vælger du vores begravelsesforretning i Viborg til at stå for begravelse eller bisættelse af dine kære, ved du præcist, hvad du får, og at der bliver taget hånd om alt, sådan som det er aftalt.

Det gør det lidt lettere at bære dit tab, og sikrer dig mod, at økonomien løber løbsk, når dine nærmeste skal ud på deres sidste rejse.

Vi hjælper med det praktiske

Er det første gang du skal stå for en begravelse af et nært familiemedlem, har du sikkert masser af spørgsmål omkring alt det praktiske, som trænger sig på.

Samtidig er det – uanset hvor mange gange du har prøvet det før – en forfærdelig trist og sorgfuld situation. Derfor kan det være svært både at finde overskud og overblik til at få klaret de praktiske opgaver som at vælge kiste, urne og alt det andet, som trænger sig på.

Begravelse Til Fast Pris står til rådighed hele døgnet, når du skal arrangere begravelse i Viborg, hvad enten i vælger en kirkelig begravelse i Viborg domkirke, en borgerlig begravelse fra kapellet i Viborg eller jeres eget hjem.

Ring trygt til os på:

Tlf.: 30 32 62 01

Åbningstider: 07:00 - 24:00 Hver dag, weekender & helligdage