Få hjælp til begravelse i Viborg

Ring på: 30 32 62 01

Bedemand i Arden

Find Begravelse Til Fast Pris i Arden

Bette Roldvej 19
9510 Arden
Tlf.: 30 32 62 01

Se også vores udstillinger med gravsten her

Du vænner dig aldrig til at skulle tage afsked med et nært familiemedlem. Heller ikke selv om vedkommende måske var alvorligt syg eller svækket af alder.

Vælger du os, sparer du cirka mellem 4000 – 8000 kr.

Døden bliver endnu mere nærværende, når først du står hos bedemanden og skal foretage alle de praktiske valg omkring begravelse eller bisættelse. For har den afdøde ikke selv efterladt sig en sidste vilje omkring dette, er det pludselig dit ansvar at få det gjort på den måde, som du mener, at vedkommende selv ville have valgt.

En bedemand i Arden, som kan bistå dig i en svær tid

Selv om du måske ikke tænker på det i situationen, ved du også godt, at de valg, du træffer hos bedemanden, alle sammen har en pris. Derfor kan regningen for begravelsen eller bisættelsen ende med at blive endnu en ubehagelig oplevelse midt i en allerede svær tid.

Derfor tilbyder bedemanden i Arden begravelser til fast pris. Her kan du vælge mellem tre forskellige begravelsespakker. Så ved du præcis, hvad det hele kommer til at koste – og hvad du får for pengene. Det gør det hele lidt mere overskueligt.

Fast pris på begravelse til kun 10.500 kr.

Samtidig er det rart at vide, at når du først har valgt en af de 3 valgmuligheder, dukker der ikke flere uventede tillæg, gebyrer eller andre omkostninger op. Det eneste, du risikerer at få en efterregning på, er, hvis bedemanden skal køre længere end det antal kilometer, der er inkluderet i den valgte pakke.

Bedemandsforretning står for det praktiske

Skal du have begravet eller bisat et nært familiemedlem, kan Begravelse Til Fast Pris Bedemandsforretning i Arden sørge for alt det praktiske omkring både ceremonien, begravelsen og bisættelsen til fast pris. Det gør det nemmere at komme igennem den svære og oftest også uvante situation, som det er at skulle stå for et skattet familiemedlems sidste rejse.

Vælger du at lade vores begravelsesforretning i Arden stå for begravelsen eller bisættelsen af din nære slægtning, er du sikker på, at alt kommer til at forløbe som aftalt. Vi har drevet bedemandsforretning i Arden i mange år, og er kendt for at tage hånd om alt, ganske som det er aftalt.

Det gør det måske ikke nemmere at bære sorgen. Men det fjerner en ekstra bekymring i en i forvejen svær periode – og sikrer dig og boet efter afdøde mod kedelige økonomiske overraskelser.

Vores hovedkontor finder du på Bette Roldvej 19 i Arden, og vores blomsterbinderi, hvor vi laver kirkepynt til begravelse i Arden, finder du på Vestergade 18.

Begravelse Til Fast Pris står til rådighed hele døgnet, når du skal arrangere begravelse i Arden. Hvad enten I vælger en kirkelig begravelse i en af Ardens kirker, en borgerlig begravelse fra kapel eller jeres eget hjem står vi til rådighed på telefon: 30 32 62 01

Ring trygt til os på:

Tlf.: 30 32 62 01

Åbningstider: 07:00 - 24:00 Hver dag, weekender & helligdage