Få hjælp til begravelse i Farsø

Ring på: 30 32 62 01

Bedemand i Farsø

Find begravelse til fast pris i Aalborg

Søndergade 88
9640 Farsø
Tlf.: 30 32 62 01

Begravelse Til Fast Pris står til rådighed hele døgnet, når du skal arrangere begravelse i Farsø. Vi kan hjælpe uanset om i vælger en kirkelig begravelse i Farsø kirke eller en borgerlig begravelse.

Se også vores udstillinger med gravsten her

Når døden rammer, står bedemanden i Farsø klar til at hjælpe dig med alle de praktiske gøremål omkring begravelse og bisættelse. Det giver dig en ekstra tryghed og en bekymring mindre at få styr på, når du ved, at den sidste afsked med en af dine nærmeste er lagt i de kyndige hænder hos en erfaren begravelsesforretning i Farsø. Tilmed til en fast pris.

Vælger du os, sparer du cirka mellem 4000 – 8000 kr.

Døden slår hårdt. Men det er først, når du står hos bedemanden, det for alvor går op for dig, at du har mistet et nært familiemedlem. For pludselig skal du tage stilling til en masse spørgsmål om alt lige fra kiste og urne over alt det praktiske med ceremonien i kirken og til hvor der skal holdes begravelseskaffe eller anden mindehøjtidelighed henne.

Udfordringerne og presset bliver endnu større, hvis afdøde ikke har efterladt en sidste vilje om denne – måske ligefrem vigtigste – del af sit liv. For så står du selv med alle valgene – og hvem har lyst til at give sine kære en begravelse, der strider imod deres overbevisninger og holdninger.

Få hjælp til alt omkring dødsfaldet af bedemanden i Farsø

I vores bedemandsforretning på Søndergade 88 i Farsø kan du få hjælp til både alt det praktiske omkring registrering af dødsfaldet hos det offentlige og alle de nødvendige valg forud for begravelsen eller bisættelsen.

Har afdøde ikke efterladt sig nogle ønsker til ceremoni, kistevalg og så videre, kan vi oftest også hjælpe dig med at træffe de rigtige valg. Vi har nemlig stået for bisættelse og begravelse af folk med alle mulige holdninger og indstillinger til både livet og døden. Derfor kan vi tit komme med gode råd blot ud fra det, du fortæller om vedkommende.

Begravelse til fast pris

Mange bedemænd vælger enten ikke at tale om priser eller nævner dem blot i forbifarten, når de præsenterer de forskellige valgmuligheder. For ingen bryder sig om at forholde sig til priser, når det handler om, at skulle sige farvel til et nært familiemedlem. Eller ønsker at fremstå som nærig.

Derfor har vi valgt at tilbyde begravelse eller bisættelse til fast pris til kun 10.500 kr. Så ved du præcis, hvad det kommer til at koste, hvad du får med i prisen, og får også en god indikation af, hvad du skal tage stilling til undervejs.

Vælg mellem en af vores 3 begravelsespakker til fastpris. Så bliver den eneste ekstraudgift de kilometer, vi eventuelt kører udover det kilometertal, der er inkluderet i pakken.

Så vælg bedemanden i Farsø til fast pris. Så får du færre bekymringer og usikkerhedsmomenter at forholde dig til midt i al din sorg.

Ring trygt til os på:

Tlf.: 30 32 62 01

Åbningstider: 07:00 - 24:00 Hver dag, weekender & helligdage